13.4 C
Județul Gorj
24 octombrie, 2024

Polițiștii au deschis un dosar penal după ce un cal a fost spălat la o spălătorie auto din Târgu Jiu

05.09.2024 20:00

05.09.2024 19:55

Protecția Animalelor Gorj a demarat cercetări după ce doi bărbați au spălat un cal într-o spălătorie auto din Târgu Jiu.

Cei doi ar fi folosit substanțe chimice care ar fi destinate spălării autovehiculelor. Astfel, poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de rănirea cu intenţie a animalelor, a transmis, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu. Bărbații ar fi spălat calul folosind materialele şi soluţiile destinate curăţării auto

Conform sursei citate, poliţiştii s-au sesizat din oficiu după ce imaginile au apărut în mediul online. „În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, la data de 4 septembrie 2024, un bărbat din Târgu Jiu a dus un cal la o spălătorie din localitate, zona Debarcader, şi l-ar fi spălat folosind materialele şi soluţiile destinate curăţării auto.

În acest sens, poliţişti din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Gorj s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rănirea cu intenţie a animalelor”, a transmis IPJ Gorj.

La finalizarea cercetărilor urmează să fie propusă o soluţie Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, mai arată sursa citată, scrie Agerpres.

05 sep 2024, 19:09

Sursa: https://www.dcnews.ro/politistii-au-deschis-un-dosar-penal-dupa-ce-un-cal-a-fost-spalat-la-o-spalatorie-auto-din-targu-jiu_970746.html

Ultimă oră

Același autor