-8 C
Județul Gorj
joi, 9 februarie, 2023

Dan Armeanca, suspect într-un dosar de înșelăciune. Cum a ajuns manelistul să fie vizat de procurori

Publicat la 15 noiembrie 2022, 11:35

Nu mai puțin de 73 de percheziții se fac în această dimineață în mai multe județe, dar și la sediile unor firme și domicile unor persoane.

Mai mulți indivizi sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnatură privată, potrivit unui comunicat al poliției.

Printre cei vizați de aceste percheziții este nimeni altul decât

, celebrul

, care se pare că ar fi declarat concerte fictive care ar fi fost anulate în perioada pandemiei tocmai pentru a încasa ajutor de la stat.

Maneliști faimoși, vizați de percheziții

De altfel în dosar, potrivit unor surse judiciare vor fi audiați ca martori și Dan Bursuc, dar și Cristi Dules, alți maneliști faimoși. Perchezițiile se desfășoară în județele Ilfov, Dâmbovița, Dolj, Olt, Gorj și în Municipiul București.

Vor fi puse în executare 58 de mandate de aducere, urmând ca persoanele respective să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări.

Prejudiciul pe care l- au calculat până acum procurorii este unul enorm. Nu mai puțin de 1.278.608 lei ar fi cerut și obținut maneliștii pentru presupusele concerte, iar prejudiciul penal cauzat efectiv este în valoare de 553.792 de lei, potrivit comunicatului citat.

Dan Armeanca a fost vizat și într-un alt dosar, de cămătărie

De altfel Dan Armeanca a fost vizat și într-un alt

, de această dată de camătă.

În această speță celebrul cântăreț a fost vizat în calitate de victimă a unei grupări infracționale care dădea bani cu camătă, și de la care manelistul luase mii de euro cu o dobândă colosală chiar și de 400%.

În cele din urmă gruparea care îl extorsiona pe manelist a fost anihilată de procurori. Cert este că nu e prima data când manelistul ia bani de la cămătari. Încă din 2011 Armeanca a fost urmărit de acest bluestem și a ajuns chiar să fugă din România de frica lor.

Sursa: https://evz.ro/dan-armeanca-suspect-intr-un-dosar-de-inselaciune-cum-a-ajuns-manelistul-sa-fie-vizat-de-procurori.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,030FaniÎmi place
15CititoriConectați-vă

Vaslui Plus