10.2 C
Județul Gorj
2 mai, 2024

Dan Ilie Morega, pericol public. Prins încă o dată fără permis la volan, a cincea oară într-o lună

10.03.2024 17:46

FOTO: Facebook @Dan Ilie Morega

Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, a fost prins din nou conducând, de data aceasta în București.

Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, continuă seria abaterilor în circulație, fiind prins pentru a cincea oară fără permis, în numai o lună de zile, transmite Digi 24. Acesta a fost prins de trei ori în județul Gorj, o dată în Baia de Aramă (Mehedinți) și cel mai recent, în București.

”În 6 februarie, Dan Ilie Morega a rămas fără permisul de conducere și asta pentru că afost expertizat din punct de vedere medical, iar doctorii au ajuns la concluzia că acesta nu mai poate deține permis de conducere.

Morega a spus că a primit acasă, de la IPJ Gorj, o adeverință prin care era înstiințat cu privire la acest lucru. Cu toate acestea, dan Ilie Morega s-a urcat la volan la doar o săptămână de la primirea acestei hârtii, a fost prins pentru prima dată la Târgu Jiu, i-a fost întocmit un dosar penal, la 5 zile s-a dus în județul Mehedinți, la Baia de Aramă, când i-a fost întocmit al doilea dosar penal.

A treia oara a fost prins gonind pe străzile din municipiul Târgu Jiu, având și un girofar montat pe mașină, de data aceasta nu l-a oprit poliția, însă s-au făcut cercetări, iar a patra oară, el a fost depistat pe un bulevard din Târgu Jiu, chiar la volanul mașinii sale”, a explicat reporterul Digi 24.

În imaginile publicate duminică după amiază pe Facebook de Sunclick se vede fostul prefect de Goj, alături de mașina sa și stând de vorbă cu doi jandarmi.

FOTO: captura Facebook @SunClick

Brigada Rutieră din cadrul Poliţiei Capitalei a anunțat că, după ce imaginile au apărut în spaţiul public, poliţiștii au deschis un dosar de cercetare in rem.

”În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiștii Brigăzii Rutiere s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras. În cauză se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârșirii infracţiunii prev. și ped. de art. 335 alin.2 Cod Penal pentru stabilirea situaţiei de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Poliţia Rutieră, citat de Știrile Pro TV.

10 Martie 2024, 18:46

Sursa: https://www.dcnews.ro/dan-ilie-morega-pericol-public-prins-inca-o-data-fara-permis-la-volan-a-cincea-oara-intr-o-luna_951982.html

Ultimă oră

Același autor