2.6 C
Județul Gorj
11 decembrie, 2023

Doliu în muzica populară. Un cântăreț îndrăgit a murit la doar 41 de ani

Publicat la 20 noiembrie 2023, 11:27

Muzica populară din România a rămas fără încă un artist. Un cunoscut interpret s-a stins la vârsta de 41 de ani, lăsând în urmă doi copii.

Este doliu în muzica populară din România, după ce un îndrăgit cântăreț a murit luni dimineață. Celebrul interpret a lăsat în urmă o familie îndoliată și doi copii mici.

Doliu în muzica populară din România

Regretatul artist de muzică populară avea doar 41 de ani. Colegii de breaslă ai acestuia sunt în doliu în urma primirii veștii triste. L

era originar din Gorj și era cunoscut după

numele de scenă Gică Giurcă.

Cântărețul de muzică populară din Gorj a încercat să își ia viața recent. Gică Giurcă a vrut să se spânzure, însă a fost găsit înainte de a murit. Acesta a fost transportat la

Secția de Terapie Intensivă a

Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu.

Bărbatul originar din localitatea Iezureni s-a stins pe patul de spital. O echipă medicală a depus eforturi uriașe pentru a-i salva

Din nefericire medicii nu au reușit să îl mai țină în viață după ce acesta a încercat să se spânzure.

Suferință în urma unei decepții

Gică Giurcă și-a pus ștreangul de gât în grădina tatălui său din județul Gorj.

Regretatul artist ar fi recurs la un astfel de gest extrem din cauza unei decepții.

Cântărețul de muzică populară a fost descoperit de vecini care au sunat la 112. Familia acestuia spune că bărbatul suferea de depresie după ce fosta lui soție a pus punct căsniciei. Mai mult, femeia ar fi decis ca cele două fiice să nu rămână alături de

tatăl lor. Regretatul interpret și a sunat soția în timp ce a recurs la gestul extrem. Vecinii au fost cei care au reușit să îi scoată funia din jurul gâtului și să alerteze autoritățile.

Regretatul interpret de muzică populară, plâns de familie și foști colegi

După aflarea vești legate de moartea artistului, fiica lui postat un mesaj pe rețelele de socializare.

„ Mult prea de vreme și nu că așa ai vrut tu, că așa devenisei, un om care nu își mai vedea viața ca fiind un lucru bun, mult prea târziu ca să mai putem face ceva ca să te putem ajuta.Ai fost mereu un om bun si toată lumea vedea asta, numai tu nu ai vrut să vezi ce om bun erai. Te iubesc si mereu o să fii în inima mea.

”, a scris copila pe Facebook.

Totodată, pe rețelele de socializare au curs numeroase mesaje de condoleanțe după moartea regretatului artist de muzică populară.

„Dumnezeu să te ierte iubirea mea de ce ne ai lăsat singure, tu erai un om plin de viaţă, nu ştiu de ce ai făcut chestia asta te iubesc şi te voi iubi toata viaţa”, „Dumnezeu să te ierte, om deosebit, multă putere familiei, ai lăsat în urmă două fete și o soție!! ”, au fost doar câteva dintre mesajele publicate de apropiați.

Cunoscuții acestuia susțin că bărbatul nu ar fi reușit să se împace cu gândul că nu își mai poate vedea fiicele atât de des.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/muzica-populara-doliu.html

Ultimă oră

Același autor