10.2 C
Județul Gorj
2 mai, 2024

Fostul primar PNL de la Târgu Jiu, actual PSD, desemnat să candideze din partea social-democraților pentru primărie

14.03.2024 21:25

foto: Freepik

Marcel Romanescu, actualul primar al municipiului Târgu Jiu și fost membru al Partidului Național Liberal, a fost desemnat oficial ca și candidat al Partidului Social Democrat pentru un nou mandat în fruntea administrației locale.

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, care a fost în trecut membru al Partidului Național Liberal, a făcut public joi seara faptul că a fost desemnat oficial ca și candidat al Partidului Social Democrat pentru Primăria municipiului. „Cu bucurie, vă anunț că am fost desemnat oficial ca și candidat al Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Îmi exprim recunoștința față de conducerea PSD Gorj pentru susținerea acordată (…) De asemenea, doresc să mulțumesc primarilor PSD, alături de care am avut o colaborare deosebită în ultimii ani”, a scris Marcel Romanescu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Romanescu a câștigat primul său mandat de primar al Târgu Jiu la alegerile parțiale din iunie 2017, când era membru al Partidului Național Liberal. În septembrie 2023, acesta a anunțat trecerea sa la Partidul Social Democrat, împreună cu întreaga organizație municipală a PNL Târgu Jiu.

Marcel Romanescu, primarul orașului Târgu Jiu, a decis să se afilieze cu PSD, menționând că pe durata mandatelor sale a întâmpinat dificultăți semnificative din partea celor care trebuiau să îl sprijine și că PNL Gorj urmărește alte direcții cu care el nu este de acord.

„Târgujienii merită să afle de la mine, în mod direct, că începând de astăzi am decis să fac o schimbare politică, alăturându-mă formaţiunii PSD. Este o decizie asumată, având în vedere şi că o bună parte a echipei mele a susţinut această schimbare, părăsind PNL-ul încă de acum câteva luni. Un lucru este evident: pentru dezvoltarea municipiului şi continuarea proiectelor pe care mi le-am propus alături de echipa cu care lucrez, este nevoie de linişte, de cooperare, de încredere şi de oameni pe care să mă pot baza, dar mai ales de susţinere politică”, a scris Romanescu pe Facebook.

El a afirmat că, pe parcursul a șapte ani, a întâmpinat obstacole considerabile din partea celor care ar fi trebuit să îl sprijine, relatează Agerpres.

14 Martie 2024, 21:03

Sursa: https://www.dcnews.ro/fostul-primar-pnl-de-la-targu-jiu-actual-psd-desemnat-sa-candideze-din-partea-social-democratilor_952561.html

Ultimă oră

Același autor