24.2 C
Județul Gorj
sâmbătă, 13 august, 2022

Fotografia care a devenit virală cu o tânără care şterge geamul unui apartament aflat deasupra sediului unei instituţii

4 august 2022, 23:09

O fotografie în care apare o tânără sexy care şterge geamul unui apartament aflat chiar deasupra sediului Direcţiei de Venituri Publice Târgu Jiu a devenit virală pe reţelele sociale şi a încins imaginaţia bărbaţilor.

Femeia îmbrăcată cu pantaloni scurţi, mulaţi, este imortalizată în timp ce curăţa geamurile de la fereastra unei locuinţei.

Fotografia a fost distribuită chiar şi de către Flavius Buzilă, solistul formaţiei Hara, alături de următorul mesaj: „ANAF declară o creştere inexplicabilă a veniturilor la Tg. Jiu în ultimele zile!“.

Apartamentul aparţine unui medic

Apartamentul le cărui geamuri au fost curăţate de tânăra de servicii de curăţenie aparţine un medic de la spitalul din municipiul Târgu Jiu.

Locuinţa are cinci camere, iar vecinii spun că femeia care ştergemgeamul nu este soţia medicului. „Nu este soţia medicului. Cel mai probabil, este o lucrătoare de la o firmă de curăţenie“, a spus un vecin.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sursa: http://adevarul.ro/locale/targu-jiu/fotografia-devenit-virala-tanara-sterge-geamul-unui-apartament-aflat-deasupra-sediului-institutii-1_62ec25ec5163ec42714f718f/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,030FaniÎmi place
12CititoriConectați-vă

Vaslui Plus