27.3 C
Județul Gorj
13 iulie, 2024

Gorj: Bărbat de 66 de ani, prins de poliţişti în timp ce încerca să-şi violeze fosta concubină, pe care o bătuse. Intervenţia Poliţiei, în urma unui apel dat de fiul victimei, din Italia

astăzi, 10:21

Un bărbat de 66 de ani din judeţul Gorj a fost prins de către poliţişti în timp ce încerca să o violeze pe fosta sa concubină, peste care a intrat în casă şi a bătut-o. Intervenţia poliţiştilor a avut loc după ce fiul femeii, aflat în Italia, a sunat la secţia de poliţie din localitate şi a cerut ajutorul autorităţilor.

Incidentele au avut loc în după-amiaza de marţi, 9 iulie în localitatea Ţânţăreni din judeţul Gorj. Un tânăr din localitate, plecat la muncă în Italia, a sunat la Poliţia din comună şi a anunţat că mama sa, în vârstă de 67 de ani, este agresată fizic de fostul concubin, pătruns fără drept în locuinţa sa.

„În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat imediat la domiciliul femeii din Ţânţăreni. Alarmaţi de strigăte, au desfăcut lanţul cu care era închisă poarta de acces, au pătruns în locuinţă, unde au verificat toate încăperile, iar în una din dependinţe au identificat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, dezbrăcat parţial, care încerca să întreţină relaţii intime cu femeia, fără acordul acesteia. Bărbatul a fost imediat imobilizat de poliţişti şi încătuşat, fiind ulterior dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore”, informează oficialii Poliţiei judeţene Gorj.

Primele verificări făcute în cadrul dosarului arată că în după-amiaza zilei de marţi, în jurul orei 17:10, bărbatul de 66 de ani a spart geamurile de la uşa de acces în locuinţa femeii, a intrat fără drept în încăpere, unde ar fi lovit-o pe aceasta cu pumnii în zona feţei şi a corpului, i-a luat telefoanele mobile, după care a încercat să întreţină relaţii intime cu aceasta prin violenţă.

Femeia agresată are multiple urme de violenţă la ochi şi buza superioară. Poliţiştii au solicitat intervenţia unei ambulanţe, victima fiind dusă la Spitalul Turceni.

Agresorul este cercetat penal pentru tâlhărie, violare de domiciliu, distrugere şi tentativă de viol iar miercuri, 10 iulie, va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/gorj-barbat-de-66-de-ani-prins-de-politisti-in-timp-ce-incerca-sa-si-violeze-fosta-concubina-pe-care-o-batuse-interventia-politiei-in-urma-unui-apel-dat-de-fiul-victimei-din-italia-1922402110002024071021662477

Ultimă oră

Același autor