13.5 C
Județul Gorj
5 mai, 2024

Gorj: Femeie de 32 de ani, ridicată de poliţişti şi dusă la penitenciar pentru a executa o pedeapsă pentru tentativă de omor / Ea şi-a atacat fostul concubin cu un cuţit

TARGU JIU

astăzi, 13:57

O femeie în vârstă de 32 de ani a fost depistată şi ridicată de către poliţiştii gorjeni, după ce a fost condamnată la peste cinci ani de detenţie. Ea are de ispăşit pedeapsa pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, după ce şi-a atacat cu un cuţit fostul concubin.

”În după-amiază zilei de 11 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat pe raza localităţii Bâltei, sat Peşteana-Jiu, o femeie, în vârstă de 32 de ani, pe numele căreia Tribunalul Gorj a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, anunţă, vineri, Poliţia Judeţeană Gorj.

Condamnata are de executat o pedeapsă de 5 ani şi 2 luni de închisoare, fiind găsită vinovată pentru faptul că a încercat să-mi omoare fostul partener de viaţă.

Femeia l-a atacat pe acesta cu un cuţit, provocându-i leziuni grave. Condamnata a fost încarcerată la Penitenciarul Târgu Jiu.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/gorj-femeie-de-32-de-ani-ridicata-de-politisti-si-dusa-la-penitenciar-pentru-a-executa-o-pedeapsa-pentru-tentativa-de-omor-ea-si-a-atacat-fostul-concubin-cu-un-cutit-1922405712522024041321556689

Ultimă oră

Același autor