2.6 C
Județul Gorj
11 decembrie, 2023

„Îmi e frica să mai vin acasă” | Recompensă de 10.000 de euro, oferită de un român care vrea să îi găsească pe hoţii care i-au spart casa

Cazul crimei de la Sibiu a băgat spaimă într-un om de afaceri din Gorj, care a căzut victimă unei bande de hoți. Şi pentru ca ancheta înaintează foarte greu în cazul lui, omul a decis să ofere recompensă celor care ajută la ancheta pentru prinderea lor.

Sursa foto: GettyImages

Vorbim despre un

din Gorj, care în noaptea de Revelion a fost victima unui jaf în propria locuință. Vizate au fost seiful şi bunurile de valoare din casa sa, care funcționează şi în regim de pensiune.

Bărbatul bănuiește că hoții ar fi acţionat la pont, iar felul în care au planificat atacul pare similar cu cazul crimei omului de afaceri din Sibiu. Fapt pentru care a decis să plece din ţară până la finalizarea anchetei în cazul său.

Mai exact, hoții nu s-au lăsat intimidați de camerele de supraveghere, au intrat in locuința unde au tăiat curentul şi în doar 10 minute au luat tot ce era de valoare, inclusiv un seif în care, potrivit păgubitului se afla o sumă foarte mare de bani, şi s-au făcut nevăzuți.

Acum, nemulțumit de cum se desfășoară ancheta, omul de afaceri a decis sa pună la bătaie o recompensă de 10.000 de euro pentru cei care îi vor furniza informații despre identitatea hoților.

„Deja am intrat în depresie. Mie îmi este frică să mai vin acasă”, a spus omul de afaceri pentru

Anchetatorii transmit că ancheta este în lucru şi s-au făcut audieri.

Sursa: https://www.antena3.ro/externe/recompensa-om-de-afaceri-gorj-victima-jaf-hoti-noapte-revelion-pensiune-692504.html

Ultimă oră

Același autor