27.3 C
Județul Gorj
13 iulie, 2024

Îndrăgit CÂNTĂREȚ de muzică populară, în stare gravă după ce a încercat să se sinucidă în timp ce vorbea la telefon cu soţia

Îndrăgit cântăreţ de muzică populară, în stare gravă după ce a încercat să se sinucidă în timp ce vorbea la telefon cu soţia / Sursa FOTO: Facebook

Publicat: 17/11/2023, 15:33

Un îndrăgit cântăreț de muzică populară din județul Gorj este internat în stare gravă la spital. Bărbatul a încercat să se sinucidă în timpul unui apel video cu soția sa.

S-a întâmplat totul în comuna Iezureni.

Gică Giurcă, în stare gravă la spital

Gică Giurcă este un cunoscut interpret de

din Oltenia. Bărbatul a vrut

în grădina tatălui său chiar în timp ce vorbea la telefon cu soţia.

Se pare că la mijloc ar fi vorba despre o decepţie în dragoste.

Giurcă a fost găsit inconștient de vecini, care au dat alerta sunând la numărul unic de urgențe 112.

Cântărețul a intrat într-o depresie după ce soția l-a părăsit, plecând de acasă împreună cu cele două fete ale cuplului. Potrivit adevarul.ro, Gică Giurcă nu a putut face față acestei situații, el fiind extrem de atașat de cele două fiice.

Șocant este că bărbatul se afla chiar într-un apel video cu soția când a decis să-și curme viața, punându-și ștreangul în jurul gâtului. Vecinii au fost cei care au intervenit de urgență, salvându-i viața.

Resuscitat la fața locului de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, bărbatul a fost transportat la spital. Acesta este acum intubat, starea lui fiind gravă.

Gigă Giurcă a lăsat un ultim mesaj pe contul personal de

, prin care le cere iertare tuturor celor față de care a greșit.

Cei care îl cunosc spun că sunt șocați de gestul său, mai cu seamă că era un artist îndrăgit și extrem de apreciat. Chiar în urmă cu câteva zile a fost invitat să cânte la un eveniment.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Război în Ucraina –

17 Nov, 16:50

Știri externe –

17 Nov, 16:35

Știri politice –

17 Nov, 16:33

Ultima oră

Știri –

17 Nov, 16:30

17 Nov, 15:47

17 Nov, 15:37

Sursa: https://www.gandul.ro/diverse/showbiz/indragit-cantaret-de-muzica-populara-in-stare-grava-dupa-ce-a-incercat-sa-se-sinucida-in-timp-ce-vorbea-la-telefon-cu-sotia-20095360

Ultimă oră

Același autor