9.4 C
Județul Gorj
17 mai, 2024

Mircea Badea: Atenție: Ce urmează nu e un atac la Dorian Popa! Nu, românașii nu sunt săraci deloc. Au mulți bani pentru asta!

02.05.2024 11:02

Mircea Badea a avut o reacție după ce a văzut că Dorian Popa a susținut un concert la Brănești (Gorj).

Bine… am exagerat când am spus „concert”. De fapt a fost un mini-recital plătit din bani publici. Atmosfera a fost una de bâlci, iar spectacolul a costat enorm, adică 65.000 de lei, aproximativ 13.000 de euro. Atât a dat primarul Gheorghe Stoichiţoiu, edil PSD, ca să sprijine… „cultura”.

Dar ce să facă și primarii, în an electoral, cu banii? Mini-recitaluri. Cu siguranță s-au rezolvat toate problemele în comuna Brănești… Dorian Popa a fost chemat să presteze de Ziua Comunei Brănești. O tânără îi ținea microfonul în timp ce el își avea câinele în brațe și cânta: „Înoată Cheluțu”. El a cântat într-un decor de… poveste. Scena a fost situată chiar lângă stadionul comunal și a fost decorată într-un stil rural, cu macaturi și cuverturi.

Mircea Badea a comentat acest subiect.

„Atenție: Ce urmează nu e un atac la Dorian Popa, ci la clișeul populist „românașii sunt săraci”! Dorian Popa a fost într-o comună să presteze. Decorul, vestimentația, stativul, publicul entuziasmat de refren, versurile…. Nu, românașii nu sunt săraci deloc. Au mulți bani pentru asta!”, a zis Mircea Badea.

Comuna Brăneşti este condusă, din anul 2004, de primarul PSD Gheorghe Stoichiţoiu. El și-a anunțat candidatura pentru cel de-al șaselea mandat consecutiv la conducerea Primăriei Brănești.

02 mai 2024, 10:19

Sursa: https://www.dcnews.ro/mircea-badea-atentie-ce-urmeaza-nu-e-un-atac-la-dorian-popa-nu-romanasii-nu-sunt-saraci-deloc-au-multi-bani-pentru-asta_957823.html

Ultimă oră

Același autor