13.5 C
Județul Gorj
8 mai, 2024

Momentul în care un fost șef al IPJ Gorj este agresat în timp ce făcea un live pe Facebook. Bărbatul a sunat la 112

Viorel Caragea, fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj a fost agresat în timp ce făcea un live pe Facebook. După ce şi-a recuperat telefonul spart, bărbatul a sunat la 112.

Viorel Caragea, fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, realiza un live pe Facebook prin care semnala o problemă care ar putea afecta securitatea copiilor, în curtea unei școlii din localitatea Scoarța.

Mai exact, acesta a filmat modul în care o maşină încarcă lemnele depozitate în curtea şcolii.

„Nu este nimeni în curtea şcolii… omul se serveşte. De ce am venit?Pentru că oamenii nu mai suporta aceste furturi şi bătăi de joc din banul public. De ce se încarcă lemne sâmbăta fără nimeni la şcoală?”, a spus Viorel Caragea, în filmarea de pe Facebook.

Mai mult, el a amintit că după ce a reclamat mai multe ilegalități comise în localitate printre care şi faptul că magazinul din fața școlii vinde produse interzise minorilor.

În acel moment patronul magazinului vizat de acuzaţiile fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Viorel Caragea, s-a năpustit supra sa şi i-ar fi spart telefonul. Ulterior bărbatul a fost agresat şi de ginerele patronului de la magazin. Când şi-a recuperat telefonul, bărbatul a sunat la 112.

Polițiștii le-au deschis dosar penal agresorilor pentru lovire și alte violențe și pentru distrugere, după ce aceştia i-au stricat telefonul cu care filma.

Recomandare din top articole

Comunicatul Poliţiei Gorj

„La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 57 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că, persoane necunoscute sustrag material lemnos din curtea școlii situată în satul Budieni și se manifestă agresiv.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că în timp ce apelantul se afla în zona Școlii Budieni, din comuna Scoarța și înregistra audio-video cu telefonul personal, cum mai multe persoane încărcau, într-o camionetă, material lemnos din curtea școlii, ar fi fost lovit peste antebrațe, cu palmele, de un localnic de 53 de ani și de ginerele acestuia, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu, moment în care telefonul personal i-a căzut pe sol, spărgându-i-se folia protectoare.

Din verificări s-a stabilit că materialul lemnos era încărcat de un bărbat, din municipiul Târgu Jiu, pentru a-l reloca tot în curtea școlii, din dispoziția primarului comunei Scoarța”, transmite

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe și distrugere.

Intregul clan al Jenicai de la magazin a iesit sa ma injure si sa ma ameninte. Priviti filmarea!

Publicată de

pe Sâmbătă, 6 aprilie 2024

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/fostul-sef-al-inspectoratului-judetean-de-politie-gorj-a-fost-agresat-live-facebook-706090.html

Ultimă oră

Același autor