9.3 C
Județul Gorj
17 mai, 2024

Primele imagini cu băiețelul de șase ani din Gorj care ar fi fost vândut de părinți în Germania

Avem primele imagini cu băiețelul de doar 6 ani din Gorj, care ar fi fost vândut în Germania de părinţi pe suma de 8.000 de lei.

Au apărut primele imagini cu minorul în vârstă de șase ani care a fost vândut pentru suma de 8.000 de lei, în

Copilul se află în custodia autorităţilor române şi va ajunge în ţară în această noapte, după ce un secretar de stat a mers personal acolo pentru a tranşa situaţia. Şi DIICOT a deschis un dosar de trafic de minori, iar fraţii băiatului au fost preluaţi de DGASPC.

În câteva ore, băiețelul, în vârstă de șase ani, va ajunge în România. În momentul în care acesta va ajunge în țară va fi plasat în atenția autorităților la fel cum s-a întâmplat și în cazul celor doi frați ai săi.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu băiețelul.

Cazul a intrat și în atenția celor de la DIICOT. A fost deschisă o anchetă în acest sens pornind de la informațiile cum că ar fi vorba de trafic de minori.

Recomandare din top articole

În atenția autorităților române, cazul a intrat după ce autoritățile din Germania au cerut Ministerului Justiției din țara noastră informații în legătură cu băiețelul de șase ani, după ce s-a constatat că se afla sub tutela unui cetățean din Germania.

Așa s-a aflat, pe surse, că micuțul ar fi fost vândut de părinți pentru 8.000 de lei. Ancheta se află în desfășurare.

Sursa: https://www.antena3.ro/emisiuni/news-hour-with-cnn/imagini-baietel-6-ani-gorj-vandut-germania-8-000-de-lei-708348.html

Ultimă oră

Același autor