24.2 C
Județul Gorj
sâmbătă, 13 august, 2022

Situaţia ciudată într-o localitate minieră din judeţul Gorj: la coasă pe acoperişul blocurilor

3 august 2022, 06:05

În comuna Mătăsari, din judeţul Gorj, iarba creşte din abundenţă pe acoperişurile blocurilor aflate în paragină. Zilele trecute, un lucrător al societăţii Primăriei Mătăsari a fost fotografiat în timp ce tăia iarba de acoperişul unui bloc.

Mătăsari este cea mai mare comună din judeţul Gorj. În această localitate sunt multe blocuri care nu mai sunt locuite de nimeni, iar pe acoperişul acestora a crescut iarba şi chiar arbuşti.

„Am primit fotografia de la un cetăţean din comuna Mătăsari. Este o fotografie epocală. Lucrătorul care apare în fotografie este salariat la Salubris, societatea la care Consiliul Local este acţionar. Nu este un individ care s-a urcat şi taie la întâmplare. Acolo a fost o dispoziţie. Până în prezent s-a cheltuit suma de 150.000 de lei doar pentru tăiatul ierbii. Sunt probleme cu dezinsecţii, cu multe insecte, rozătoarele şi saluibritatea din zona blocurilor.

S-a tăiat iarbă uscată.(…) Sunt blocuri cu situaţii foarte complicate din punct de vedere administrativ: sunt gajate de fel şi fel de firme, sunt sub incidenţa unor executori judecătoreşti“, a spus Antonie-Adrian Luţă, consilier local USR.

La plecare, foştii locatari au luat cu ei tot ce au putut

Multe din blocurile din comuna Mătăsari sunt devastate. La plecare, foştii locatari au luat cu tot ei ce au putut, iar ceea ce a rămas în locuinţe a fost furat. Tâmplăria din lemn de la apartamentele rămase goale a fost furată şi pusă pe foc.

Până acum, Primăria localităţii nu a găsit o soluţie cu privire la aceste blocuri sinistre.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sursa: http://adevarul.ro/locale/targu-jiu/situatia-ciudata-intr-o-localitate-miniera-judetul-gorj-coasa-acoperisul-blocurilor-1_62e93e505163ec42713d06d2/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,030FaniÎmi place
12CititoriConectați-vă

Vaslui Plus