2.6 C
Județul Gorj
11 decembrie, 2023

Un cântăreţ de muzică populară din Gorj a încercat să-şi ia viaţa în timpul unui apel video cu soţia

Un cântăreț de muzică populară din Gorj a încercat să-şi pună capăt zilelor în grădina tatălui său de la Iezureni, chiar în timp ce era într-un apel video cu soţia.

Sursa foto: Facebook/Gigi Giurcă

Gică Giurcă, un cântăreţ de muzică populară din Târgu-Jiu, a încercat să se sinucidă, în urma unei decepţii. A fost găsit de vecini, care au sunat la 112.

Bărbatul era măcinat de depresie, după ce soția lui a hotărât să se despartă de el și să ia și cele două fete pe care le au împreună. El nu a suportat această situație, mai ales că era foarte atașat de cele două fiice, scrie

Citeşte şi:

Bărbatul era chiar într-un apel video cu soția sa în momentul în care își punea ștreangul de gât. Vecinii au reușit să-i scoată funia din jurul gâtului.

Cântărețul este intubat la Terapie Intensivă

Cântărețul a fost resuscitat la fața locului de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță

. Acesta a fost transportat la spital și este în stare gravă, fiind intubat.

Gigi Giurcă a lăsat un ultim mesaj pe pagina de Facebook în care le cere iertare celor cărora le-a greșit. Acesta cânta frecvent la evenimente și chiar în urmă cu câteva zile a avut o reprezentație. Prietenii sunt șocați de gestul său.

Vreau să vă cer scuze la toți care l-am greșit cu vorba sau cu fapta

Publicată de

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/cantaret-muzica-populara-gorj-tentativa-sinucidere-apel-video-sotie-692229.html

Ultimă oră

Același autor