26.3 C
Județul Gorj
sâmbătă, 2 iulie, 2022

Zilele Municipiului Târgu Jiu, show de lumini şi muzică. Ce vedete vor cânta în oraşul lui Brâncuşi VIDEO

16 mai 2022, 10:49

Un show de lumini şi muzică a avut loc duminică seara, 15 mai, la deschiderea Zilelor Municipiului Târgu Jiu. Evenimentul a avut loc în Piaţa Prefecturii în prezenţa unui public numeros.

Tot duminică seară, 15 mai, a fost prezentată piesa de teatru „Exploratorul”, adaptare după „Tropice tâmpe”, de Florin Bican, regia Ada Milea.

În seara de luni, 16 mai, va avea loc, de la ora 19.00, tot în Piaţa Prefecturii, un spectacol susţinut de elevii Palatului Copiilor Târgu Jiu, elevii Colegiului Naţional „Spiru Haret” Târgu Jiu şi elevii Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu, de la ora 19:00 la ora 22:00.

Miercuri, 19 mai, va avea loc, de la ora 19.00, Miss Boboc Târgu Jiu, după care, de la ora 22.00, se va desfăşura un concert susţinut de Smiley & Band.

Joi, 20 mai, va avea loc Festivalul naţional de muzică uşoară, folk şi creaţie literară „Coloana Infinitului”, realizat în parteneriat cu Palatul Copiilor Târgu Jiu, de la ora 19.00, tot în Piaţa Prefecturii, după care va urma, de la ora 21.00, un spectacol de muzică populară susţinut de Taraful Rapsozii Gorjului şi soliştii Dumitru Vasilescu şi Claudia Dascălu.

Vineri, 20 mai, se va desfăşura procesiunea religioasă închinată Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, ocrotitorii municipiul Târgu Jiu şi recital oferit de Corul de elevi al Liceului Teologic „Sf. Nicodim” Târgu Jiu, de la ora 20.30. Va urma un spectacol de muzică populară susţinut de Taraful EMI Events Music şi soliştii Emil Badea şi Mariana Ionescu Căpitănescu pe insuliţa de pe Jiu.

Sâmbătă, 21 mai, se va desfăşura Târgul Organizaţiilor de Tineret, organizat în parteneriat cu Asociaţia Colour Your Dreams, de la ora 10.00, şi o expoziţie de tehnică oferită de Poliţia Locală Târgu Jiu. În Piaţa Prefecturii se va desfăşura Retromobil, o expoziţie de autovehicule retro. Seara se va încheia cu un spectacol de muzică populară susţinut de Taraful EMI Events Music şi soliştii Vasile Ciobanu şi Nina Predescu.

Duminică, 22 mai, Zilele Municipiului Târgu Jiu se vor încheia cu un spectacol de muzică uşoară susţinut de artiştii: Ronna Riva, Ale & The Band, Nicole Cherry şi Andra. Evenimentul va avea loc de la ora 20:00, pe Insuliţa Jiului, după care va urma un frumos foc de artificii.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/targu-jiu/zilele-municipiului-targu-jiu-show-lumini-muzica-vedete-vor-canta-orasul-brancusi-video-1_6281fe855163ec427174b4f5/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,030FaniÎmi place
12CititoriConectați-vă

Vaslui Plus