13.5 C
Județul Gorj
9 mai, 2024

Dan Morega, fostul prefect de Gorj, s-a urcat iar la volan deși nu mai are permis. Este a cincea oară, iar polițiștii au decis dosar penal

Dan Morega sfidează legea din nou. Fostul prefect de Gorj ar fi fost surprins la volan fără permis pentru a cincea oară în doar o lună. În februarie, Morega a fost internat chiar la un spital de specialitate pentru o expertiză psihiatrică.

11 mart. 2024, 08:28

Dan Morega a încălcat din nou legea. Fostul prefect de Gorj, care are permisul de conducere retras după ce medicii au constatat că nu mai îndeplineşte condiţiile pentru a şofa pe drumurile publice, a fost fotografiat din nou alături de maşina sa, în Bucureşti, în zona Ambasadei Rusiei. Brigada Rutieră din cadrul Poliţiei Capitalei anunţă că, după ce imaginile au apărut în spaţiul public, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare in rem.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii Brigăzii Rutiere s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras. În cauză se efectuează cercetări „in rem” sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 335 alin.2 Cod Penal pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Poliţia Rutieră.

Fostul prefect de Gorj, Dan Morega,

, însă de atunci a fost prins conducând de mai multe ori în Gorj şi Mehedinţi.

În februarie, Morega a fost internat chiar la un spital de specialitate pentru o expertiză psihiatrică. Morega are interdicţie de a mai conduce pentru de 6 luni, timp în care va urma un tratament.

„La data de 12 februarie 2024, polițiști din cadrul Biroului Rutier s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 78 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a condus un autoturism, pe o stradă din localitate, având permisul retras la data de 6 februarie. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile de către o persoană al cărui permis de conducere a fost retras“, au transmis atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.De asemenea, pe data de 17 februarie, a fost prins din nou de către polițiști la Baia de Aramă, județul Mehedinți, unde deține o casă, în timp ce se afla la volanul mașinii sale.

Pe 22 februarie, mașina lui Dan Ilie Morega a fost filmată în trafic în timp ce circula cu un girofar în funcțiune și a pătruns pe contrasens, încălcând linia dublă continuă. „Sunt ofițer de informații și eram în misiune“, a spus Morega cu privire la acest incident.

Sursa: https://www.romaniatv.net/dan-morega-fostul-prefect-de-gorj-s-a-urcat-iar-la-volan-desi-nu-mai-are-permis-este-a-cincea-oara-iar-politistii-au-decis-dosar-penal_8185213.html

Ultimă oră

Același autor