12.2 C
Județul Gorj
9 mai, 2024

Tragedie uriașă în Gorj! Un tânăr și-a pierdut viața după ce tractorul lui s-a răsturnat peste el

Tragediile se țin lanț la noi în țară! Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața, după ce tractorul lui s-a răsturnat peste el. Evenimentul tragic a avut loc în județul Gorj.

03 apr. 2024, 15:14

Un eveniment tragic a avut loc în ziua de marți în județul Gorj, când un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a pierdut viața într-un accident cu tractorul pe care îl conducea.

Accidentul a avut loc într-o pădure din comuna Bolboși, satul Ohaba Jiu, când tânărul a pierdut controlul tractorului și s-a răsturnat.

ISU Gorj a fost alertat în jurul orei 17:45 pentru a interveni la locul accidentului. La sosirea echipajelor de intervenție, victima era în stare de inconștiență și fără semne vitale. Cu toate eforturile depuse de personalul medical, viața tânărului nu a putut fi salvată.

a preluat cazul pentru a investiga circumstanțele exacte ale accidentului. Echipajele speciale au intervenit pentru a extrage victima și pentru a facilita ancheta.

Această tragică întâmplare subliniază riscurile asociate folosirii echipamentelor grele în terenuri dificile sau inadecvate și reamintește necesitatea respectării măsurilor de siguranță. Victima, un tânăr de doar 21 de ani, și-a pierdut viața în urma răsturnării tractorului pe care îl conducea.

Pare că la noi în țară accidentele sunt extrem de frecvente, iar acest lucru s-ar datora faptului că oamenii nu conduc preventiv sau nu țin cont de pericolele din jurul lor.

Sursa: https://www.romaniatv.net/tragedie-uriasa-in-gorj-un-tanar-si-a-pierdut-viata-dupa-ce-tractorul-lui-s-a-rasturnat-peste-el_8228611.html

Ultimă oră

Același autor