12.3 C
Județul Gorj
29 aprilie, 2024

Incendiu în Compartimentul de Urgenţe al Spitalului Rovinari. Angajaţii şi pacienţii, evacuaţi

Un incendiu a izbucnit vineri la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orăşenesc Rovinari.

Aproximativ 50 de persoane, angajaţi şi pacienţi, s-au autoevacuat.

Potrivit ISU Gorj, în jurul orei 12.00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orăşenesc Rovinari.

La faţa locului au fost dislocate mai multe echipaje de stingere a incendiilor şi acordare a primului ajutor calificat, constatându-se ca angajaţii spitalului interveniseră cu ajutorul stingătoarelor, fiind eliminat pericolul de propagare.

Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajaţi şi pacienţi, s-au autoevacuat.

„Două persoane (pacienţi) care se aflau în Compartimetul de Primiri Urgente au fost transportati la UPU Tg-Jiu pentru investigaţiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectaţi medical de incendiu”, transmite ISU Gorj.

Alimentarea cu energie electrică a fost reluată parţial şi se lucrează pentru remedierea defecţiunilor şi alimentarea normală cu energie electrică a spitalului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 13:38

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/incendiu-in-compartimentul-de-urgente-al-spitalului-rovinari-angajatii-si-pacientii-evacuati-22303463

Ultimă oră

Același autor