11.6 C
Județul Gorj
9 mai, 2024

Accident violent în județul Gorj. Doi pietoni, mamă și fiu, au fost uciși de un șofer de 24 de ani

Accident violent în județul Gorj! Doi pietoni au fost omorâți de un șofer de 24 de ani. La fața locului a intervenit și elicopterul SMURD.

07 ian. 2024, 11:03

Un grav accident rutier a avut loc duminică dimineața la Turburea, județul Gorj. Două persoane, mamă și fiul, au fost omorâte de un șofer al cărui autoturism a părăsit partea carosabilă.

„În jurul orei 08:00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Turburea, satul Cocorova, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și a lovit două persoane care erau pietoni.

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 4 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului violent, cei 2 pietoni se aflau în state de inconstiență. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani și mama acestuia în vârstă de 68 de ani.

Bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viața încă de la impact, iar femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare fiind solicitat și un elicopter SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova pentru a o prelua în cel mai scurt timp. Din păcate, eforturile echipajelor de intervenție au fost fără succes, constatând-se decesul femeii.

În autovehicul se aflau conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 24 de ani, care a fost evaluat medical la fața locului, dar a refuzat să meargă la spital și mama acestuia în vârstă de 43 de ani care nu a suferit leziuni.”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Primele verificări făcute la locul accidentului arată că autoturismul condus de un tânăr a intrat pe contrasens, unde a lovit un pieton şi un autoturism parcat, iar maşina parcată a fost proiectată în al doilea pieton care de asemenea a murit.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un tânăr de 18 ani a rămas fără permis şi a fost amendat după ce şi-a plimbat un prieten prin oraş, pe capota autoturismului

Un tânăr şofer din Gorj care abia a obţinut permisul de conducere a fost amendat şi are dreptul de conduce suspendat după ce şi-a plimbat un prieten pe capota maşinii pe străzile din Târgu Jiu. Poliţiştii l-au căutat şi identificat după ce imagini cu faptele teribiliste au fost postate pe TikTok.

„Ca urmare a cercetărilor efectuate de poliţişti în vederea găsirii conducătorului auto, acesta a fost identificat în persoana unui tânăr de 18 de ani, din localitatea Bolboşi, judeţul Gorj. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional de către poliţişti cu amendă în valoare de 990 de lei, pentru nerespectarea legalităţii transportului de persoane”, informează Poliţia judeţeană.

În plus, tânărul a rămas fără dreptul de a conduce, permisul său de conducere fiind reţinut pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: https://www.romaniatv.net/accident-violent-in-judetul-gorj-doi-pietoni-mama-si-fiu-au-fost-ucisi-de-un-sofer-de-24-de-ani_8027016.html

Ultimă oră

Același autor