11.9 C
Județul Gorj
30 aprilie, 2024

Avarii la reţeaua de energie electrică de la Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu

Reprezentanţii unităţii medicale spun că ATI, UPU şi Blocul Operator au fost alimentate cu un generator şi niciun pacient nu a avut de suferit.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, din cauza unor avarii a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în intervalul 06:00-07:30 şi 09:30 – 10:15, iar la 11:00 s-a produs o nouă pană de curent, care a fost remediată. Astfel, la ora 13:30 unitatea medicală era alimentată cu electricitate, dar după nici 30 minute, a apărut o altă defecţiune.

„La faţa locului, imediat după producerea incidentelor, a fost solicitată prezenţa echipelor de la Distribuţie Oltenia, furnizorul de energie electrică. Pe perioada întreruperilor curentului electric, Unitatea de Primiri Urgenţe, Secţia ATI şi Blocul Operator au fost alimentate cu energie electrică graţie generatorului electric. Niciun pacient nu a avut de suferit în această perioadă”, spun reprezentanţii Spitalului.

În prezent, tot spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu este alimentat cu energie electrică, o parte de la reţea, iar o alta parte pe generatorul electric adus de ISU Gorj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

ieri, 22:55

ieri, 22:32

ieri, 22:26

ieri, 20:35

ieri, 20:05

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/avarii-la-reteaua-de-energie-electrica-de-la-spitalul-de-urgenta-targu-jiu-22213565

Ultimă oră

Același autor