11.7 C
Județul Gorj
27 aprilie, 2024

Dan Morega ajunge la 7 dosare penale după ce a agresat o jurnalistă Digi24. Ieri avea 6

22.03.2024 15:24

Un incident grav a avut loc în biroul fostului prefect al județului Gorj, Dan Ilie Morega, în timpul căruia jurnalista Digi24 Anamaria Ianc a fost agresată fizic. Agresiunea a avut loc în contextul în care Morega a fost prins pentru a șasea oară conducând fără permis și provocând un accident rutier în aceeași seară.

Incidentul a avut loc în timpul unei presupuse conferințe de presă pe care Morega urma să o susțină pentru a explica circumstanțele în care a fost prins din nou conducând fără permis și provocând un accident rutier. Potrivit relatărilor, Morega a fost prins pentru a șasea oară conducând fără permis. În aceeași zi, acesta ar fi provocat un accident rutier.

Anamaria Ianc a relatat că a fost împinsă și lovită de fostul prefect în biroul său. Poliția a intervenit și a deschis un dosar penal în legătură cu acest incident. Ar fi al 7-lea dosar penal pe numele politicianului. În timpul intervenției poliției, Morega a negat acuzațiile și a avut o reacție revoltătoare la adresa echipei de jurnaliști prezenți.

Această nu este prima abatere a lui Morega, fiind prins de șase ori la volanul mașinii sale, în condițiile în care nu deținea permis de conducere. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a condamnat ferm comportamentul lui Morega și a subliniat necesitatea aplicării legii indiferent de poziția socială a persoanei în cauză

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ioana Nanu: ”În această după-amiază, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se afla în timpul serviciului, a fost agresată fizic de un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din municipiu. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție sprijinit de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”

În final, poliția continuă să investigheze incidentul și să ia măsurile necesare conform legii în acest caz.

22 Martie 2024, 17:15

Sursa: https://www.dcnews.ro/dan-morega-ajunge-la-7-dosare-penale-dupa-ce-a-agresat-o-jurnalista-digi-24-ieri-avea-6_953467.html

Ultimă oră

Același autor