17.7 C
Județul Gorj
27 aprilie, 2024

Directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu și-a pus capăt zilelor chiar la…

Directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu și-a pus capăt zilelor chiar la locul de muncă

28 februarie 2023

Directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu, Olimpia Bratu, s-a spânzurat la locul de muncă, chiar în biroul său!

Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de către unul dintre agenții de pază ce tocmai intrase în tură. Acesta a sunat la poliție imediat! La fața locului a fost găsit un bilet, dar polițiștii încă nu au dezvăluit conținutul. Doamna Olimpia Bratu, în vârstă de 52 de ani, conducea instituția de peste 10 ani.

Alexandru Bratu este soțul Olimpie Bratu și este directorul Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu. Împreună au un copil în clasa a IX-a, olimpic internațional.

„La data de 28 februarie, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că în incinta unei instituții publice din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o femeie spânzurată.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Femeia nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit IPJ Gorj.

„Nu există cuvinte care să exprime durerea pe care o simțim cu toții la tragica veste a dispariției premature a celei ce a fost pentru noi Prietena și Omul de cultură, Distinsa Doamnă Olimpia Bratu.

Suntem alături de greu încercata familie și de colegii noștri de la

,instituție pe care a condus-o cu mintea și cu sufletul.

Dumnezeu s-o aibă în paza Lui!

Drum lin, doamna Olimpia!,” transmite printr-un mesaj pe Facebook

Urmărește România Liberă pe

2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.

Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, care se va desfăşura la Saitama, în Japonia, în perioada 22 – 26 martie 2023, va putea fi urmărit…

Actuala alianță de la guvernare, dintre PSD, PNL și UDMR, pare să fi fost doar un compromis menit să asigure liniștea politică în România,…

Întreaga zonă de-a lungul râului San Joaquin a intrat sâmbătă (18 martie) sub incidența unui ordin de evacuare, după ce precipitațiile record și topirea…

Sursa: https://romanialibera.ro/la-zi/directoarea-bibliotecii-judetene-din-targu-jiu-si-a-pus-capat-zilelor-chiar-la-locul-de-munca/

Ultimă oră

Același autor