10.2 C
Județul Gorj
9 mai, 2024

Iubita cântăreţului gorjean Gică Giurcă rupe tăcerea, după ce acesta a încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa: „Cu mine era pe live când a făcut ce-a făcut. Îmi spunea: sunt la pământ, nu pot să mai îndur”

Artistul gorjean Gică Giurcă a încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa chiar în timpul unui video call cu actuala iubită. După o despărţire traumatizantă, după certurile continue pe care încă le avea cu fosta concubină, după pierderea mamei sale, cântăreţul a fost învins de depresie.

18 nov. 2023, 15:14

5 poze |

Şi poate cât toate astea la un loc a cântărit faptul că, odată cu despărţirea de fosta concubină, Gică Giurcă nu a mai putut fi aproape nici de cele două fiice pe care le iubea ca pe ochii din cap.

Artistul de 42 de ani a decis să-şi pună capăt zilelor chiar în timp ce era cu actuala iubită pe cameră şi n-a ezitat nicio clipă să-şi ducă planul la îndeplinire. Şi-a pus ştreangul de gât sub ochii femeii.

Înainte, însă, de gestul necugetat, interpretul postase pe Facebook un mesaj în care îşi cerea iertare de la toată lumea.

Iubita cântăreţului gorjean Gică Giurcă rupe tăcerea: „Îmi spunea: sunt la pământ, nu pot să mai îndur”

Actuala iubită, care este într-o relaţie cu artistul de un an, stă, acum, la căpătâiul lui. Gică Giurcă este internat la ATI şi este ţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. Femeia a declarat într-un interviu pentru

că medicii nu-i dau nicio şansă, dar că nici nu-şi va da acordul pentru ca acesta să fie deconectat de la aparate, căci speră într-o minune.

” Sunt aici de când s-a întâmplat, la ATI, sunt lângă el, nu este bine deloc, nimeni nu-i dă nicio șansă. Nu vrem să-l deconectăm până nu vedem, poate, o minune. Sunt aici, nu ne-am mișcat de lângă ușă de când s-a întâmplat, am dormit aici. Cu mine era pe live când a făcut ce a făcut. Cu mine se mutase și locuia în ultimul timp. Nu mai am putere la ceea ce am văzut, singura putere e să-l văd viu!

Dacă se întâmplă ceva cu el, voi fi marcată pe viață. Au scris niște articole… în primul rând, nu a fost găsit de vecini. Când eram cu el pe cameră, a sunat-o pe sora lui și pe toată lumea să-și ceară iertare. Sora și cumnatul lui l-au găsit, era pe un islaz, nu în grădină, cumnatul lui i-a desfăcut funia de gât.

El ținea foarte mult la copii, la cele două fete. Cu o seară înainte le-am primit la mine, să fie lângă el, dimineață l-am dus la tatăl lui să-i taie niște lemne, vorbisem că plecăm la pește, era bine, nu avea în gând așa ceva, în niciun caz. Soția lui a venit la spital? Nici măcar nu a călcat!

Am încercat să-l susțin, începuse să învețe pentru școala de șoferi, i-am zis că-i dau mașina, scule pentru evenimente. Eram împreună de un an și ceva. Mi-a scris într-un mesaj: sunt la pământ, nu pot să mai îndur! Era de mult timp în depresie, mama lui a murit anul trecut iar de când a pierdut-o spunea mereu că vrea să se ducă la ea ”, a declarat iubita lui Gică Giurcă pentru

Fosta concubină a scris şi ea un mesaj de susţinere pentru Gică Giurcă pe reţelele sociale:

” Scoală-te sufletul meu că te iert! Vino acasă lângă mine și copiii tăi, nu trebuia să faci din astea… Te iertam oricum, cum te-am iertat și până acum, tu știai că te iert. Ne-ai lăsat singure pe toate trei, suntem singure pe lume. Fă-te bine și vino acasă. Ne mai certam noi că, na, ca în orice familie sunt certuri dar nu știu ce te-a determinat să faci acest gest. Dumnezeu e cu tine, te iubește, noi te știm puternic. Te iubim! ”, a transmis fosta concubină.

Sursa: https://www.romaniatv.net/iubita-cantaretului-gorjean-gica-giurca-rupe-tacerea-dupa-ce-acesta-a-incercat-sa-si-incheie-socotelile-cu-viata_7895566.html

Ultimă oră

Același autor