11.6 C
Județul Gorj
9 mai, 2024

Spiritul lui Brâncuşi reintepretat în Gorj. A apărut bradul din toaletă de care râde tot internetul

După bradul din Zalău, schimbat de trei ori din cauza reacţiei publicului, şi bradul haios din Călăraşi, a apărut şi bradul care înveseleşte atmosfera într-o toaletă din Tg. Jiu.

22 dec. 2023, 14:36

Bradul de Crăciun a fost montat în toaleta din Parcul Central din Târgu Jiu. Măsura a fost luată cel mai probabil pentru a aduce spiritul sărbătorilor în unitatea respectivă și a schimba starea de spirit a celor care trec pragul toaletei.

Bradul acoperă însă două chiuvete care ar putea fi utile după folosirea toaletelor. Imaginea postată pe o rețea de socializare a stârnit comentariile internauților.

Bradul din Călăraşi, viral pe TikTok:

Bradul de Crăciun din Zalău, versiunea 3. Primul a ajuns subiect de bășcălie: „L-au făcut din puzzle, au mai pierdut din piese”

Bradul de Crăciun din Zalău a fost schimbat pentru a doua oară. Înainte de Sfântul Nicolae, toate podoabele și instalațiile luminoase din bradul din centrul orașului au fost regândite. S-a întâmplat acest lucru după ce primul brad a fost înlocuit după ce a ajuns viral pe internet. Lumea s-a amuzat pentru că bradul era sărăcăcios, cu multe crengi lipsă, scrie

Zălăuanii au făcut haz de necaz, după ce au văzut bradul din centrul municipiului, montat cu mare migală de o echipă coordonată de însuși viceprimarul Teodor Bălăjel. A fost subiect de glume atât aspectul bradului, cât și faptul că pomul a dispărut.

„L-a ciunt-it Bălăjel”, „e de la Ikea, nu e gata de asamblat”, „l-au făcut din puzzle, au mai pierdut din piese”, „Copacul a dispărut, nu mai este, l-au furat”, „E cumpărat second-hand”, „au mai luat din crengi pentru sorcovă”, „Cristii, Cornel, să-i spuneți la domnu vice Bălăjel că cineva a furat bradul” au fost câteva dintre glumele făcute pe seamna bradului de Crăciun de la Zalău.

Nici al doilea brad cu care a fost înlocuit nu a fost pe placul zălăuanilor. Așa că au fost și acesta înlocuit.

Al treilea brad de Crăciun, montat în centrul orașului Zalău

„Îl modificăm iar. Atât îl modificăm până când le place zălăuanilor. Ne asumăm ce s-a întâmplat și vrem să oferim un iluminat festiv cât mai plăcut”, a transmis primarul Zalăului, Ionel Ciunt.

Sursa: https://www.romaniatv.net/spiritul-lui-brancusi-reintepretat-in-gorj-a-aparut-bradul-din-toaleta-de-care-rade-tot-internetul_7991451.html

Ultimă oră

Același autor