11.6 C
Județul Gorj
9 mai, 2024

Val de tragedii în lumea artiștilor! Privighetoarea Gorjului a murit la vârsta de 23 de ani

Tragediile se țin lanț în lumea artistică. La numai câteva zile după ce cântăreața Carmen Lela a murit la doar 38 de ani, chiar de ziua ei, Alina Popa, privighetoarea Gorjului, s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani.

23 ian. 2024, 14:35

Val de tragedii în lumea artiștilor!

Val de tragedii în lumea artiștilor! În urmă cu câteva zile, Alina Popa a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani și era extrem de fericită pentru că era extrem de iubită atât de familie și prieteni, cât și de fanii cărora le-a ajuns la suflet prin cântecul său.

Citește și

Pivighetoarea Gorjului avea o carieră minunată în muzica populară și avea foarte multe planuri, însă destinul i-a fost frânt mult prea devreme.

Frumoasa cântăreață de muzică populară a murit subit pe data de 22 ianuarie, la numai câteva zile după ce și-a serbat ziua de naștere.

Vestea morții artistei a căzut ca un trăsnet peste toți cei care au cunoscut-o și apreciat-o. Pe rețelele de socializare au curs râuri de lacrimi și mesaje de condoleanțe din partea fanilor și prietenilor artistei.

“Prietena mea, au trecut câteva zile de când am vorbit, nu aveai o stare așa de bună precum voiam eu să aud despre tine, mi-ai promis că vei fii puternică și vei reuși, mi-ai promis că după ce vei învinge această boală urâtă care ți-a marcat toată viața, care ți-a distrus ultimii ani de carieră, de viață … vei fii din nou cu noi, vei zâmbi , vei fii fericită , ne vei cânta , ceea ce îți plăcea ție cel mai mult să faci , însă dumnezeu a ales să ni te ia de aici , prea devreme. Te iubim, Alina noastră și nu te vom uita niciodată!

Puternica noastră Alina Popa Doamne !N-ai cum asa cevaaa!….

Lacrimi si durere pentru “micuța stea a comunei mele natale Alina Popa

Cuvintele sunt prea puține să poată exprima un așa sentiment de tristețe! Erai in floarea vârstei, dar, totuși ai ales sa mergi și să cânți îngerilor, de acum. Noua ne-ai lăsat ca amintire melodiile tale frumoase,bucuria cu care trăiai fiecare clipa și multe momente de neuitat!

Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, Alina dragă”, sunt doar o parte dintre mesajele publicate pe rețelele de socializare.

Sursa: https://www.romaniatv.net/val-de-tragedii-in-lumea-artistilor-privighetoarea-gorjului-a-murit-la-varsta-de-23-de-ani_8069801.html

Ultimă oră

Același autor