15.8 C
Județul Gorj
27 aprilie, 2024

Dan Ilie Morega, luat cu ambulanța de la audieri și internat la pisihiatrie, după ce a lovit o jurnalistă

Publicat: 22/03/2024, 16:53

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, a ajuns la audieri, după ce a fost filmat în timp ce a agresat o jurnalistă și a dat-o afară din birou. Ajuns pe mâna autorităților, Morega a susținut că îi este rău și a chemat Ambulanța. Fostul prefect a fost dus la secția de urgență a Spitalului Târgu Jiu, unde medicii au decis să-l trimită la psihiatrie.

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, a ajuns la audieri, în decursul zilei de azi, după ce a lovit o jurnalistă și dat-o afară din birou. Autoritățile au acționat imediat și l-au dus la audieri, însă Morega a susținut că se simte rău. Înainte de a începe procedura audierilor, fostul prefect de Gorj a fost luat cu Ambulanța și dus la secția de urgență a Spitalului Târgu Jiu, potrivit informațiilor obținute de Antena 3. Medicii au hotărât internarea lui Morega la psihiatrie. Acesta a invocat probleme de sănătate, în contextul în care procurorii solicitaseră arestarea sa, în baza a două dosare pentru care trebuie audiat.

A fost dus cu ambulanța la serviciul de urgență a spitalului din Târgu Jiu, iar acolo medicii au dispus trimiterea lui la Spitalul de Psihiatrie din Târgu Jiu, unde în acest moment i se fac procedurile de internare. Drept urmare, Dan Ilie Morega nu a apucat să fie audiat de anchetatori. A susținut că nu se simte bine și a ajuns la spital, unde, în acest moment, se fac procedurile de de internare. Procurorii din de la SEC Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 solicitaseră revocarea măsurii controlului judiciar și arestarea sa. Aici existau două dosare în care trebuia să fie audiat în acest moment. Morega este la psihiatrie.

Dan Ilie Morega a agresat o jurnalistă

Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a agresat, vineri, o jurnalistă, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, potrivit unor surse judiciare.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, vineri după-amiază, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în timpul serviciului, a fost agresată fizic de un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din municipiu.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie sprijinit de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, conform Agerpres.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

22 Mar, 19:15

Știri –

22 Mar, 19:12

Știri politice –

22 Mar, 19:02

Ultima oră

22 Mar, 18:50

22 Mar, 18:23

22 Mar, 18:05

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/dan-ilie-ambulanta-internat-pisihiatrie-lovit-jurnalista-20171922

Ultimă oră

Același autor