18.2 C
Județul Gorj
29 aprilie, 2024

UPDATE – Două persoane accidentate în zona de deal a judeţului Gorj / Un tractor s-a rpsturnat, doi bărbaţi fiind răniţi – FOTO

TARGU JIU

astăzi, 20:15

Salvamontişti, pompieri şi echipaje medicale din Gorj intervin, duminică seară, pentru salvarea a două persoane care au fost rănite în zona de deal. JUn tractor s-a rsturnat, iar doi bărbaţi au fost răniţi. Au fost alertaţi inclusiv salvatori montani de la domiciliu.

ISU Gorj anunţă că incidentul s-a produs în jurul orei 19:30.

”Prin intermediul numărului unic de urgentţă 112, am fost solicitaţi să intervenim în comuna Godineşti, sat Pârâu de Vale, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de răsturnarea unui tractor. În urma evenimentului au rezultat două victime de sex masculin, care au suferit multiple traumatisme, fiind în stare de conştienţă”, a transmis sursa citată.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

”Acţiune a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj pentru acordarea primului ajutor medical şi transportul a două persoane accidentate în zona de deal a judeţului Gorj. Salvamontiştii intervin că resursă de sprijin, alături de echipaje SAJ şi SMURD, la solicitarea Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj”, a transmis, duminică seară, Dalvamont Gorj.

Sursa citată a precizat că salvamontiştii au intervenit cu două ambulanţe Salvamont, special pregătite pentru acces în teren dificil, şi două echipaje de salvatori, cel aflat în serviciul de tură operativă din Baza Centrală Salvamont Târgu Jiu şi unul format din salvamontişti alertaţi de la domiciliu.

”Echipele de intervenţie au ajuns la locul evenimentului, victima cu afecţiuni mai grave a fost preluată, pentru transport la spital, de către o ambulanţă SAJ , cea de-a două fiind transportată de Salvamont, apoi predată pe drum unei ambulanţe SMURD sosită în sprijin”, au mai precizat salvamontiştii.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-doua-persoane-accidentate-in-zona-de-deal-a-judetului-gorj-un-tractor-s-a-rpsturnat-doi-barbati-fiind-raniti-foto-1922401514002024042021558701

Ultimă oră

Același autor